Gerrit Egberts trofee 2012

Dit jaar is de Gerrit Egberts Trofee uitgereikt aan Gosse Visser. Gosse heeft deze op voordracht van Gerrit Egberts gekregen omdat hij langere tijd voor Bevok optreedt als scheidsrechter, dat zelfs nu nog steeds op 77-jarige leeftijd doet ondanks het feit dat hij niet meer officieel lid is van Bevok en omdat er te allen tijde op hem een beroep gedaan kan worden.

get-2012

 

De uitreiking heeft op donderdagavond 29 november 2012 onder grote belangstelling van zijn voormalige teamgenoten van Bevok H5 (voorheen H6) plaats gevonden in sporthal de Beukenkamp, nadat Gosse daar zijn zoveelste wedstrijd voor Bevok had gefloten.

get-2012_2

 

De daarbij behorende Trofee werd hem onder groot applaus overhandigd door voorzitter Jan Reuzenaar,  nadat deze een korte speech had gehouden en Gosse namens Bevok tevens een bos bloemen overhandigde. Gosse vond het een hele eer de Trofee te mogen ontvangen, toonde zich flink verrast , was danig onder de indruk en was er zelfs even stil van.
De speech die onze voorzitter hield begon met wat wetenswaardigheden over Gosse als speler, waardoor hij eerst nog niet in de gaten had wat hem te beurt ging vallen. Daarna kwamen zijn kwaliteiten aan bod als scheidsrechter en de langdurige inzet als vrijwilliger voor Bevok, waarna de reden van het toekennen van de Trofee langzaam voor hem duidelijk werd gemaakt.
Gosse, nogmaals gefeliciteerd namens het bestuur. Klasse voor je inzet.

Jan Reuzenaar,
voorzitter.