Woordje van de voorzitter – Seizoen 13/14

Beste Bevokkers,

Bij deze wil ik al eerste iedereen weer een goed,  sportief maar vooral ook gezond nieuwe seizoen toewensen.  Na een welverdiende vakantie staat iedereen vast weer te trappelen om tegen de bal aan te mogen slaan.  Voor de werkzaamheden voor Bevok in het afgelopen seizoen wil ik de bestuurs- en commissieleden bedanken voor hun goede en enthousiaste inzet. Werkzaamheden die ik aan den lijve steeds meemaak, maar die voor de leden vaak geruisloos en niet zichtbaar zijn, wat een teken is dat het ook goed gaat met de vereniging.  Het is de bedoeling dat iedereen ontspannen zijn balletje kan slaan zonder vervelende perikelen.

Ook wil ik de stratenvolleybalcommissie nog even noemen onder leiding van onder meer Henk Duijn. Zij hebben namens Bevok in juni het jaarlijks terugkerende buurtvolleybal weer grandioos georganiseerd. Op de ijsbaan te Midden-beemster hebben veel mensen weer kunnen genieten en proeven aan het mooie spel. Ook de financiële inkomsten uit dit toernooi zijn in deze tijd erg welkom voor onze vereniging, omdat van de gemeentelijke subsidie  weinig of niets meer over is. Ik wil deze organisatie dan ook zeker nog eens heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Dit is weer grote klasse. 
Bevok, in 1968 opgericht door onder meer clubicoon Gerrit Egberts, die nog steeds jaarlijks de fel begeerde Gerrit Egberts trofee uitreikt aan een clublid dat zich meer dan gemiddeld verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Binnenkort  gaat dus  het 45 jarig bestaan gevierd worden en daarvan hebben jullie al het nodige meegekregen. De feestcommissie met Marja van Dalen, Petra Tol en Donny Werkman draait op volle toeren en hebben er de nodige tijd in gestoken. Ik hoorde Marja afgelopen week nog heel enthousiast over het feest en ik ben er van overtuigd dat het een mooi en gezellig feest gaat worden.

Dit seizoen gaat Bevok ook als alles mee zit met nog meer teams de competitie in. Een nieuw herenteam met allemaal voormalige leden gaat de vereniging versterken en misschien ook aardig verjongen. Ook een jongensteam, bestaande uit een mix van Bevok en Vipspelers gaat  samen de strijd aan in de competitie B jeugd jongens. Ja jullie horen het goed, een samenwerking dus met VIP. Dit is gedaan om de jongens meer mogelijkheden te geven. Met name Sylvia Bommers heeft hiervoor flink haar best gedaan, bedankt Sylvia.
Op woensdag 18 september staat weer de jaarvergadering van Bevok gepland, zet die in de agenda. Er zullen enkel nieuwe bestuursleden moeten worden gekozen. De leden zijn dan belangrijk voor het kiezen van deze bestuursleden.  Jullie aanwezigheid en daarmee dus de interesse in de vereniging  is altijd weer een flinke steun in de rug van het bestuur. De officiële uitnodiging zal hiervoor nog volgen.  

Met vriendelijk groet, Jan Reuzenaar (voorzitter)