bericht van TC Heren

De concept indeling van de herenteams en de trainingstijden voor het volgende seizoen.
Heren 1 blijft volgend seizoen in de eerste klasse spelen.
Heren 2 en 3 spelen het komende seizoen allebei in de 2e klasse.
De andere herenteams spelen allemaal in de 3e klasse. 

Heren 1 is voor de helft gewijzigd door het wegvallen van 4 heren. Hierdoor is een doorschuiving van 3 heren van het 2e team nodig.
Uiteindelijk blijven er 16 heren over voor heren 2 en 3. Dat lijkt ruim voldoende. Voorlopig staan ze in de indeling onder 1 groep.

Het nieuwe heren 4 van vorig jaar willen we dit jaar een kans geven om door te groeien naar een hoger niveau door ze laten meetrainen met het nieuwe heren 1.

Het voorgaande heeft het gevolg dat er andere trainingsgroepen ontstaan. Heren 1 en 4 gaan samen trainen, en heren 2 en 3 vormen ook een trainingsgroep. De indeling zie je binnenkort op de BEVOK-site.

We hopen op begrip en de medewerking van alle betrokkenen voor het doorschuiven van een aantal heren naar andere teams en het ontstaan van andere trainingsgroepen.
We zijn al een paar maanden op zoek naar een nieuwe trainer voor de heren.  Als iemand nog tips heeft voor een nieuwe trainer dan horen we het graag. We hebben de afgelopen maanden heel veel trainers gebeld, maar tot nu nog geen trainer kunnen vinden. Het is wel een beetje frustrerend gezien de tijd die we er in gestoken hebben. We blijven zoeken en hopen ook op hulp van jou als Bevoklid. Ken jij iemand in je omgeving die een herentrainingsgroep wil trainen? Vraag hem of haar of ze ons volgend seizoen willen trainen.

We hebben gelukkig ook weer een aantal aanmeldingen van nieuwe enthousiaste heren voor de herenteams.
Er is nog ruimte voor heren volleyballers in alle klassen. Als je nog iemand weet, dan kunnen ze zich aanmelden via de website. Voor informatie kunnen ze mailen naar TCheren@bevok.nl

 De trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen gelijktijdig met de start van het nieuwe schooljaar van de basisscholen. Dat is dus maandag 18 augustus.
We hopen iedereen weer fris bij de eerste trainingen te zien.

Tips of opmerkingen zijn altijd welkom.
Met vriendelijke groet,
Theo en Joris
namens TC heren