Het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF)

Over naar het DWF?

Meer informatie over het DWF is hier te vinden. Er is een video gemaakt dat meteen al duidelijk maakt hoe makkelijk het gebruik van het DWF is. Echter deze demo is voor de uitgebreide “live bijhouden” versie en vanaf het punt bij het invullen van de opstelling is dit niet meer voor ons van toepassing. Alleen na afloop nog de setstanden invoeren en akkoord aanvinken en dan “verzenden”.

Om het DWF te kunnen gebruiken ga je naar dwf.nevobo.nl
Als je nog geen account hebt, moet je eerst een account aanmaken. Hiervoor heb je je NeVoBo bondsnummer nodig. Als je ingelogd bent, kan je je team en vervolgens de wedstrijd selecteren.
Daar kan je vooraf spelers voor die wedstrijd beheren, en achteraf de resultaten invoeren etc.
Om nu al te kunnen zien hoe dat er uit ziet, kan je eerst de demo bekijken en ontdekken hoe eenvoudig het je gemaakt wordt. Spelers selecteren en toevoegen, rugnummers invoeren etc. is heel simpel. Voor deze demo ga je naar dwf-demo.volleybal.nl. Oefen er mee en probeer het!
Maar let op: je hebt wel een smartphone of tablet met 3G internet (of een sportzaal met WiFi internet) nodig in de zaal.