Gerrit Egberts Trofee 2014

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 oktober is de Gerrit Egberts Trofee uitgereikt aan Erik Karhof. De GET commissie heeft Erik uit drie nominaties verkozen omdat hij een van de grondleggers is en nog steeds een bijdrage levert aan het Bevok Stratentoernooi in Middenbeemster. Dit evenement heeft de Beemster Sportpenning toegekend gekregen in 2014. Daarnaast is Erik altijd lid van de feestcommissie en ook al jaren mede-organisator van de delegatie die mee doet aan het Texel toernooi. Door een naar ongeval heeft hij een paar jaar niet kunnen volleyballen, maar kwam desondanks toch altijd zijn teamgenoten coachen en aanmoedigen. Erik speelt nu gelukkig weer mee in zijn vriendenteam Heren 3. Kortom: Erik is een echte Bevokman!

IMG_1515

Op de foto reikt de voorzitter van de GET commissie, Kees Tol, de Trofee uit aan de verraste Erik Karhof.