Bestuursleden gezocht

Beste leden van Bevok,

Wij zijn dringend op zoek naar mensen die onze bestuursploeg kunnen versterken.
Het bestuur van Bevok bestaat uit een dagelijks bestuur van voorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast bestaat het bestuur uit diverse leden die op bepaalde gebieden het dagelijks bestuur ondersteunen. Dit zijn achtereenvolgens een wedstrijdsecretaris, twee technische commissieleden voor de herenteams, twee technische commissieleden voor de damesteams, één technische commissielid voor de jeugdteams, één vertegenwoordiger voor de recreantenteams, een scheidsrechtercoordinator, een ledenadministratie, iemand die de website bijhoudt, iemand die de wekelijkse nieuwsbrief samenstelt, een PR medewerker en een commissie voor het stratentoernooi.

Zoals jullie zien is dit een behoorlijk team dat zich voor de vereniging flink inzet en dus van alles regelt voor de leden van Bevok om uiteindelijk dus een leuk potje te kunnen volleyballen. Als deze mensen er niet zijn kan de vereniging niet functioneren.
Genoemde bestuursleden worden tijdens de jaarvergadering voorgedragen en aangesteld voor een periode van 3 jaar. Nu is het zo dat tijdens de jaarvergadering voor 4 mensen van het huidig bestuur hun periode erop zat en zij aan hebben gegeven het stokje over te willen dragen aan een ander. Er is gezocht door hen om een opvolger te vinden en die is tot op heden niet gevonden. Er is een oproep gedaan tijdens de jaarvergadering aan mensen om zich te melden, maar tot op heden hebben we helaas geen reactie gehad.
De volgende functies zijn nu vacant:

1. TC heren
2. Wedstrijdsecretaris
3. Scheidsrechtercoordinator
4. PR medewerker

Kortom we zitten met een probleem. Wie gaat ons helpen, samen zijn we sterk. Laat het weten aan iemand van het dagelijks bestuur. En als je twijfelt mag je ons altijd om informatie vragen wat deze functie inhoud. Wees je nogmaals bewust dat we het als vereniging van deze vrijwilligers moeten hebben, anders hebben we geen bestaansrecht. En laat het niet altijd weer dezelfde mensen zijn die de kar moeten trekken.

Met vriendelijke groet, Jan Reuzenaar (voorzitter)