wordt Heren 4 kampioen ?

Na de 3-1 overwinning in de laatste wedstrijd tegen Voho, is er een gat ontstaan van 8 punten met nummer twee in de poule, The Setfighters 2.
Met nog slechts twee wedstrijden te gaan, kan Heren 4 dus kampioen worden in de eerst volgende wedstrijd, dat is thuis op donderdag 9 april in De Beukenkamp. Zij hebben daar nog drie gewonnen sets voor nodig. Maar nummer twee, The Setfighters, speelt woensdag 25 maart tegen nummer drie VCH. Als The Setfighters, daarbij meer dan drie punten verliest, wordt Heren 4 dan al zonder te spelen kampioen. Het mooiste is natuurlijk altijd kampioen worden in een thuiswedstrijd, maar als The Setfighters punten verliest, en dat kan echt wel gebeuren tegen nummer 3, dan kan het kampioenschap woensdag zomaar behaald zijn. We houden u op de hoogte.

Overigens heeft Dames 1 ook nog een klein kansje op het kampioenschap en heeft Heren 5 nog een reële kans om kampioen te worden. Zij treffen, als tweede in de poule met slechts één punt achterstand, donderdag de koploper Niemand. Het beloofd spannend te worden.