Heren 4 eigenlijk al kampioen

In de poule van Heren 4, speelde de concurrent voor het kampioenschap, The Setfighters, afgelopen woensdag tegen de nummer drie in de poule. Dit zou kunnen leiden tot het plotselinge kampioenschap van onze Heren 4, en al was het dan zonder zelf te spelen. The Setfighters hebben in die wedstrijd twee sets verloren en kunnen nu alleen nog maar gelijk komen met Heren 4. Dat betekent dat Heren 4 nog slechts één set moet winnen om zich werkelijk kampioen te mogen noemen. Dat zal gebeuren op donderdag 9 april om 21:45 uur in sporthal De Beukenkamp als zij tegen de voorlaatste in de poule spelen.
Omdat The Setfighters in theorie nog met een gelijk aantal punten kan eindigen, indien Heren 4 in twee wedstrijden geen enkele set weet te winnen, gaat vervolgens het set saldo mee tellen. Door het set saldo gaat het kampioenschap dan toch naar Heren 4 omdat het saldo veel beter is. Op de Nevobo site staat daarom al “kampioen” achter Heren 4 in de stand. Wij vinden toch dat dat setje eerst gewonnen moet worden voordat er bloemen komen.