Wordt Heren 5 kampioen?

Na de spannende laatste wedstrijd van Heren 5 tegen de koploper Niemand Heren 1, zijn de kansen van onze Heren 5 flink gestegen. De wedstrijd werd begonnen met slecht één puntje achterstand en door de 3-1 winst zijn de punten verdeeld en staat Heren 5 nu twee punten voor op directe concurrent Niemand. Hierdoor kan Heren 5 in de eerst volgende, en tevens laatste wedstrijd van de competitie, kampioen worden. Daarvoor dienen ze dan wel minimaal drie sets te winnen in de wedstrijd tegen het op de zevende plaats staande ViP H4 op donderdag 16 april 20:00 uur in De Beukenkamp.
Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan blijven de kansen evenwel bestaan want in de wedstrijd er na speelt Niemand tegen de huidige nummer 3 in de poule. Als Niemand daar dan alsnog punten laat glippen, wordt Heren 5 Kampioen. We vertrouwen er op dat zij in hun eigen wedstrijd die 3 setjes weten te winnen. We gaan het zien.