project Jaap en Jose Conijn

Beste Bevokkers,

De meeste van jullie kennen mij wel als trainer van de dames en speler van Heren 2.
Wij, Jaap en José Conijn, gaan deze zomer naar Tanzania om tijdens onze vakantie, als vrijwilligers, mee te werken bij een Summercamp in Arusha – Tanzania. Het sportproject Future Stars Academy beoogt ca. 100 jongens en meisjes tussen 8 en 16 aan dit kamp deel te laten nemen. Het gaat hier om kansarme kinderen.

Doelstelling van dit project is om de kinderen d.m.v. life skills trainingen succesvolle burgers te maken die wat bijdragen aan de samenleving. Door middel van sport leren kinderen samen te werken, winnen en te verliezen en een doelstelling voor ogen te hebben met de trainer/coach als rolmodel.

Om dit project te realiseren wordt aan de vrijwilligers gevraagd om via sponsoring geld bijeen te krijgen om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven aan dit kamp deel te nemen.

Ik heb het bestuur van Bevok gevraagd of het mogelijk is om tijdens  het Mix-toernooi op 30 april aandacht te vragen voor ons project.  Het bestuur vond dit een goed idee om als vereniging maatschappelijk betrokken te zijn bij een project waarbij kansarme kinderen een mooie en leerzame week aangeboden krijgen en waar een lid van de vereniging in participeert.

Wij zijn blij met deze toezegging. Tijdens het toernooi zullen er folders liggen voor mensen die meer over het project willen weten en zal er ook een bus staan waarin jullie een vrijwillige sponsor bijdrage kunnen doneren voor het project.

Van de vereniging hebben wij ondertussen ook al een aantal niet meer gebruikte volleyballen en shirts in ontvangst mogen nemen. Wij zijn daar heel blij mee, zodat we de kinderen daar ook volleybalactiviteiten kunnen ontwikkelen met kinderen in Bevok shirts!!
Via de volgende internetlink kun je nog meer informatie lezen en is tevens de link naar onze sponsorsite:  project Jaap en Jose.

Jaap Conijn.