Gerrit Egberts Trofee 2015

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 16 september heeft de Gerrit Egberts Trofee Commissie de trofee toegekend aan Menno Oortwijn. Menno was helaas zelf niet op de ALV aanwezig, zodat de trofee niet aan hem overhandigd kon worden. Bij dit bericht dan ook geen foto. Volgens de voorzitter van de GET commissie, Kees Tol, is Menno verkozen uit 4 nominaties en is de keuze op hem gevallen omdat hij al heel veel jaren achtereen de scheidsrechters co├Ârdineert, vervangende scheidsrechters regelt en als dat niet lukt niet te beroerd is om “zelf dan maar” te fluiten. Zo heeft hij afgelopen seizoen dan ook ongeveer 20 wedstrijden zelf gefloten. Dit wordt bij zijn afscheid als scheidsrechter-co├Ârdinator beloond met deze fel begeerde trofee.
Tot slot is Els Stolp als lid van de GET commissie vervangen door Henk van der Lee.

Omdat Menno niet op de ALV aanwezig was, heeft voorzitter Jan Reuzenaar de GE Trofee met bloemen later alsnog aan Menno overhandigd.
GE trofee Menno