Gerrit Egberts trofee naar Henk Duijn

Tijdens de ALV van 14 september is zoals gebruikelijk de Gerrit Egberts Trofee toegekend aan een lid die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging.
De GE Trofee is dit jaar uit 3 nominaties door de GET commissie toegekend aan Henk Duijn.
Volgens de GET commissie heeft Henk zich al jaren bijzonder verdienstelijk gemaakt met de organisatie van het Bevok stratentoernooi in juni. En door toedoen van Henk is er een team extra voor de competitie ingeschreven. Hij verleent diverse hand- en spandiensten voor de club en toont daarbij een enorme betrokkenheid. En tot slot zijn volgens de commissie ook de oud-Voho leden door toedoen van Henk bij Bevok lid geworden omdat zij al enkele jaren in dezelfde poule speelden en Henk hen het motto heeft toegedicht: “If you cann’t beat them, join them”.

henk-duijn

Op de foto overhandigt de voorzitter van de Gerrit Egberts Trofee de Trofee met bloemen aan Henk Duin.