Gerrit Egberts Trofee 2018

Tijdens het feest van het 50 jarig jubileum van Bevok is de Gerrit Egberts Trofee uitgereikt aan de feestcommissie voor de organisatie van de festiviteiten rondom het jubileum. De feestcommissie bestaat uit Silvia Zanders, Mieke en Petra Tol.  Mieke is een van de organisatoren van het stratentoernooi en werd de laatste jaren bijgestaan door Petra. Petra is bovendien al jaren penningmeester van de club. Sylvia heeft de Gerrit Egberts Trofee al ontvangen in 2008 voor al haar werk en inzet voor de jeugd van Bevok. Voor alle bergen werk die zijn verzet voor de organisatie van het feest: alle mails, regelen van de band, de catering, huren van de zaal etc. gaat daarom de Gerrit Egberts Trofee dit jaar naar Mieke en Petra Tol. 
Op de foto de voorzitter van de Gerrit Egberts Trofee Commissie Kees Tol met de winnaars Mieke en Petra.