Bevok geselecteerd voor Deen sponsor actie

In de vakantieperiode hebben een aantal bestuursleden zich sterk gemaakt om Bevok geselecteerd te krijgen voor de “Deen sponsor actie” en met succes, want sinds 16 augustus kunt u bij Deen in Middenbeemster zelf uw steentje of liever gezegd muntje daaraan bijdragen.
Hoe dat in zijn werk gaat kunt u lezen in onderstaande toelichting:

Deen Sponsor Actie 2020 – € 400.000 voor de verenigingen

Bij DEEN vinden we het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ons kunt doen, maar ook dat we ons steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van onze filialen. Daarom sponsoren we graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de coronacrisis merken wij dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom hebben wij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van onze winkels. De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

Hoe werkt de Sponsor Actie?
Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan uw favoriete vereniging – Bevok dus. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. Zo steunen wij samen de vereniging!

Let op!
Voor de leden van Bevok die bij Deen in Purmerend boodschappen doen is er vast wel een teamgenoot die de munten bij Deen in Middenbeemster in de Bevok koker willen doen!