Bevok doet mee aan sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Bevok Beemster, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe werkt het?
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Bevok Beemster ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieƫn boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar Bevok Beemster. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club.
De Sponsorkliks-pagina van Bevok is te bereiken via de volgende link:Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!
Het concept is dus heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van uw vereniging bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan uw vereniging uitbetaald! U betaalt niets extra!
Via de volgende link kunt u een filmpje bekijken, waarin de werking verder wordt uitgelegd: https://youtu.be/tY9MyyOAG20