Bevok en ViP gaan fuseren

Woensdagavond hebben de Algemene Ledenvergaderingen van Bevok en van ViP allebei unaniem vóór gestemd op het voorstel om te fuseren. Dat betekent dat de verschillende werkgroepen de werkgroep-voorstellen nu gaan uitwerken tot definitieve stappen om tot een fusie te komen per voorjaar van 2022. We kunnen dan als fusievereniging met ingang van seizoen 2022-2023 aan de bak. Een bijzonder moment: een stukje historie wordt afgesloten, maar er komt natuurlijk iets moois voor terug.

De komende weken horen jullie snel meer, zoals een prijsvraag om mee te denken over de naam van de fusievereniging. Hou je mailbox en de website dus goed in de gaten! Mocht je willen meewerken aan de fusie, meld je dan bij iemand van het bestuur.

Met vriendelijke groet,
Jasper Bouman
ViP Penningmeester