Nieuw naam fusievereniging bekend gemaakt

Lieve VIPper/BEVOKker,

Wij willen jullie heel graag bedanken voor alle mooie inzendingen die wij hebben mogen ontvangen voor de nieuwe naam van de fusievereniging van Bevok en ViP. Aan ons was de zware taak om te zoeken naar een naam die mooi klinkt, waar de verbinding tussen Purmerend en de Beemster mooi naar voren komt én die nog niet bestaat. Maar het is gelukt!
Vanaf volgend seizoen zullen onze tegenstanders het op moeten nemen tegen…

Volleybalclub De Where

De Where (In onderstaande kaart uit 1288 nog De Weer geheten) was de rivier die de Beemster en de Purmer verbond. Wij hopen op net zo’n mooie verbinding tussen het huidige Bevok en ViP.

Wij willen degene die de naam “VCW” heeft ingestuurd graag van harte bedanken. De naam VCW bestaat al als volleybalvereniging, maar heeft wel gezorgd voor de input voor de nieuwe naam. Wij horen graag wie deze naam heeft ingestuurd zodat wij je kunnen bedanken!

Groetjes van de Werkgroep Naam en Tenue
Frida, Brenda, Marijke, Carmencita en Lisanne