Nieuw coronamaatregelen

De nieuwe coronamaatregelen komen weer hard aan. De gezamenlijke besturen (van Bevok en ViP) hebben overleg gepleegd en hebben besloten naar de aard van de maatregelen te gaan handelen, en niet op zoek te gaan naar mogelijkheden om binnen de nieuwe regels toch te gaan volleyballen. De maatregel duurt voorlopig drie weken. 
De wedstrijden in de Beuk gaan dus voorlopig niet door en worden niet verplaatst naar uren tussen 05.00h en 17.00h. 
De trainingen van competitie en recreanten worden ook niet verplaatst en zullen dus geen doorgang kunnen vinden (NB: Over de donderdagochtend groep recreanten vindt nog overleg plaats). 

Een enkele vereniging speelt wel wedstrijden op de zaterdag of zondag overdag. De kans bestaat dus dat een uitwedstrijd toch doorgaat, maar in het huidige programma is dat voor Bevok pas in februari aan de orde, en tegen die tijd hopen we natuurlijk allemaal weer te kunnen volleyballen. 
Mocht een wedstrijd door een andere vereniging wel worden verplaatst krijgt de aanvoerder daar via het wedstrijdsecretariaat bericht van.

Hou je taai!

Met vriendelijke groet,
Secretaris Bevok
Cor Zwier