Bevok-lid Joris Ruijter overleden

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat alweer een gerenommeerd Bevok-lid helaas veel te vroeg is overleden.
Op zondag 15 mei overleed Joris Ruijter 4 dagen na het bereiken van de 73-jarige leeftijd. Joris, die zich pas op latere leeftijd meldde bij onze vereniging was een aimabele persoonlijkheid, die vooral kalmte en rust uitstraalde. Nadat hij in 1989 lid werd, speelde hij ruim 20 jaar in diverse teams met spelers van met name het huidige Heren 4 en 5. Zelf had ik ook het genoegen een paar jaar met hem in het toenmalige Heren 3, te mogen samen spelen.
Ook voor andere verenigingsactiviteiten was Joris altijd te porren. In feest- en andere commissies, maar ook vele jaren als TC-heren vertegenwoordiger in het bestuur. Na ruim 20 jaar als competitie-speler deed hij een stapje terug, maar maakte nog vele jaren deel uit van de recreantengroep op maandagavond in de Zuidoostbeemster.
Met Joris verliezen wij, maar vooral zijn vrouw Ellen, kinderen en kleinkinderen, een unieke en mooie persoonlijkheid. Wij wensen daarom hen, alle sterkte met dit grote verlies.

Kees.