Gerrit Egberts Trofee 2022

Uit de ALV van 23 mei 2022 (samen met ViP):

De Gerrit Egberts Commissie bestaat uit Kees Tol en Henk van der Lee. Kees legt aan de aanwezige ViP leden uit wat de trofee inhoudt, en geeft aan dat er dit jaar in overleg met het bestuur geen uitreiking zal plaatsvinden, ook al heeft hij overwogen het laatste bestuur van Bevok als groep aan te wijzen. Omdat Henk en Cor de trofee al hebben gehad, maar met name omdat het vreemd zou zijn de naar de oprichter van Bevok benoemde trofee uit te reiken aan het bestuur dat Bevok ontbind, uit te reiken, ziet de commissie daar toch van af. Ook geeft Kees aan dat het voor de
hand ligt om de uitreiking geheel te beƫindigen als straks de fusie een feit is, en een nieuwe modus te zoeken om zeer actieve vrijwilligers in het zonnetje te zetten.