Bevok 50 jaar

Op zaterdag 22 september 2018 vierden we het 50-jarig bestaan van Bevok! Hieronder vinden jullie de foto’s van deze gezellige dag.

We begonnen met een middagactiviteit op het IJsbaanterrein in Middenbeemster. De ca. 60 deelnemers werden onderverdeeld in 12 teams. We speelden 6 Expeditie Robinson spellen (verzorgd door Broeks Events). Alle teams gingen bloedfanatiek aan de gang om de winnende punten per spel binnen te slepen. Na alle spellen volgde echter nog de eilandraad, waarbij elk team een ander team bonuspunten kon geven en een team minpunten mocht geven. Dit kon de uitslag nog aardig beïnvloeden! De winnaars konden proosten met een fles bubbels.

 

Vanaf 18.00 uur konden we genieten van een goed verzorgd buffet bij Brasa Beemster. En het middagprogramma had blijkbaar hongerig gemaakt, want het eten was bijna niet aan te slepen. 

 

Om 20.00 begon het feest. Na een woordje van voorzitter Henk Duijn, werd de Gerrit Egberts trofee uitgereikt aan Mieke en Petra Tol. Zij werden bedankt voor hun inzet voor het stratenvolleybaltoernooi en de feestcommissie, en Petra als penningmeester. Vervolgens werd Jan Reuzenaar nog bedankt voor de tijd dat hij voorzitter is geweest van de vereniging. 

Na de huldigingen ging de band de Buurtjongens knallend van start. De tweede set ging een tandje rustiger en het volume wat omlaag, maar dat weerhield de voetjes er niet van om van de vloer te gaan. De slide-show met foto’s van vroeger wist de blik van menigeen naar de muur te trekken. Ondertussen kreeg het bestuur felicitaties en een donatie van oprichter Gerrit Egberts. Oud-lid Fer Elzinga had de eerste 98 exemplaren van clubblad de Bevokker mee, en samen met de exemplaren van Kees Tol van nummer 100, was de reeks bijna compleet. Dit leverde een leuk inkijkje in de geschiedenis. En net als bij het 35-jarig bestaan kwam er een Blues Brother langs met een weergaloos optreden, en er kan natuurlijk geen feest voorbij gaan zonder een lied van Kees. Het was een gezellige avond!

 
 
Iedereen bedankt voor de leuke dag!

 

Groeten van de feestcommissie

Mieke Tol, Petra de Wit – Tol en Sylvia Bommer – Zanders