Stratentoernooi

Helaas, het Bevok stratenvolleybaltoernooi 2018 gaat NIET door.

Het Bevok stratenvolleybaltoernooi is de afgelopen twee jaar georganiseerd door een “nood” bestuur bestaande uit Mieke Tol, Petra de Wit-Tol en Joris de Wit. In de afgelopen twee jaar hebben zij veel geleerd en inspiratie opgedaan om het Bevok stratenvolleybaltoernooi een bloeiende toekomst te geven. 
De ambities zijn er, de tijd helaas niet. Mieke, Petra en Joris hebben hun best gedaan om voor dit jaar ondersteuning te zoeken bij de organisatie van het stratenvolleybal 2018. Helaas met weinig succes voor 2018. Zij zijn genoodzaakt om het stratenvolleybaltoernooi voor dit jaar af te lasten.

Dit betekent niet het einde! Er is elk jaar veel animo voor het toernooi. “We willen deze sportieve vaderdag niet verloren laten gaan” aldus Petra. Joris ziet veel kansen voor het toernooi: “Het doel is niet alleen een leuke volleybaldag, het is ook een mooie kans om volleybal en Bevok te promoten bij nieuw publiek en dan in het bijzonder de jeugd”. Hoe dat in de praktijk zal worden gebracht staat nog niet zwart op wit. Zeker is dat de vrijwilligers het toernooi voort willen zetten in 2019 met een Bevokvolleybaltoernooi 2.0.

Wij kunnen jouw hulp gebruiken! Wil je meedenken en/of helpen met organiseren of heb je vragen? Neem dan contact op met Joris de Wit (0643083688, joris@bevok.nl).